Redaksjonens penn


Kjære leser!
Vi har i det året som har gått hatt gleden av å arbeide med bygdebladet, og underveis har vi hatt nok stoff til å 
fylle 40 sider hver gang, med tillegg av et utvidet julenummer. 

En særlig takk vil vi denne gang rette til styret i bygdelaget og de yngre innbyggerne i bygdelaget som til årets første blad har sendt inn så mange flotte bilder og stykker om aktiviteter og arrangementer i bygdelaget! 

Og i julenummeret fikk vi i stykkene «Mi bu på heia» og «Ungdom på heia» møte barn og ungdom, de som representerer framtida. Vi har også hørt at mange av barna er blitt interessert i bygdebladet. Det er gledelig, og veldig positivt for framtida til bladet! 

Arbeidet med bladet har for øvrig gått i det faste sporet. Vi er en godt sammensveiset komite som samarbeider veldig godt, og inspirerer hverandre. Våren 2022 gikk vi på tur og opplevde den gamle vegen i Haraldstadliane. I fjor fulgte vi opp og hadde inspirasjonsdag i Mjålandstova på Øyslebø den 11. august. En flott opplevelse, som vi har skrevet om i julenummeret. Vi har også planer om nye utflukter i 2024. 

Bygdeboka 2 

Flere av oss har gjennom året arbeidet med boka, som vi skal lansere til høsten. Vi har nå henvendt oss til annonsørene våre, og andre mulige sponsorer, med spørsmål om et økonomisk bidrag til produksjonen av boka. I neste bygdeblad vil vi komme med mer informasjon om prosjektet.

Bildet under er de fire bladene som ble utgitt i 2023.

 


Vil du bli abonnent?

Vi utgir fire blader i året. Årsabonnementet er på 350 kr. KONTAKT

Les mer